• Alternativen pristop

• Vpis je možen vse leto

• Pouk poteka v šolskih prostorih

ali prek spleta

Obiščite nas na Facebooku!

["error","An access token is required to request this resource."]
1 year ago

Dusan's b-day, jack and joe always and welcome to Vanessa! 6 Zlati Hrček teachers now!!

« 2 of 4 »

Reference

Čeprav sem bila vedno prepričana, da se tuji jezik lahko naučijo samo tisti, ki so nadarjeni za jezike, sem že ob prvih obiskih pri Zlatem Hrčku ugotovila, da se lahko naučiš govoriti angleško, saj v začetku poteka učenje individualno, kasneje pa z enim ali dvema kandidatoma. S tečajem sem izredno zadovoljna, saj je velik poudarek na govoru, prav tako je naš učitelj Dušan vedno pripravljen za vsakega posameznega kandidata. Za termin tečaja se lahko dogovarjam, glede na službene in ostale obveznosti, kar mi zelo veliko pomeni. S tečajem sem izredno zadovoljna in se vsakič veselim angleščine. Tečaj sem že priporočila sodelavcem, ki so prav tako zelo navdušeni. 
Plošnik Renata
Diplomirani ekonomist, zaposlena v Novi KBM.


Jezikovno šolo Zlati Hrček obiskujem od lanskega aprila.Želim si osvojiti znanje angleškega jezika, ki sem se ga v preteklosti sicer že učila,vendar nikoli uporabljala.
Na prav poseben način za razliko od ostalih jezikovnih šol,ki sem jih tudi že nekaj preizkusila, vendar me niso pripeljale do željenega učinka : "govoriti angleško", je tukaj učenje zanimivo, sproščeno in zabavno.Njihova metoda poučevanja (brez učbenikov, brez domačih nalog,....) je nekaj posebnega in ravno zaradi tega tudi učinkovita.
Verjamem v svojega odličnega učitelja Theota Karoumenos ,ustanovitelja šole Zlati Hrček, da me bo v dveh letih pripeljal do željenega znanja angleškega jezika, seveda ob rednem 2 X tedenskem obisku...
Bravo Theo,zate in za tvojo šolo,samo vse najboljše :"kapo dol!" 
Lep pozdrav!
Melita Malek-Čerič
Območna direktorica
Nova Kreditna banka Maribor d.d.


prednosti :
1. ) profesionalnost
2. ) izvirnost - pristop oz. strategija učnega načrta
3. ) optimalen portfolio postopne nadgradnje slovnice ( konkretne teme nivoja slovnice prilagodljive znanju posameznika )
4. ) konkretna posvetitev trenerja na učnih urah posamezniku - posledično nadgradnja "know-how-a" posameznika
5. ) spontanost na učnih urah
6. ) osredotočenost ( fokusiranje ) trenerja na učnih urah posledično višja stopnja " produktivnosti "
6. ) trener - optimalen motivator za vsakega posameznika
7. ) timsko delo - vključevanje celotnega " razreda " v konverzacije oz. diskusije
slabosti :
1. ) manjka avtomat za kavo 
Jerman Roman
Komercialist

Hvala Theu in jezikovni šoli Zlati hrček za izvirno, zabavno in temeljito učenje angleščine. To je bila moja najboljša odločitev v zadnjih letih in je združila službene in privatne potrebe po znanju. Kljub poznim uram vztrajamo ob podpori in vzpodbudi našega učitelja angleščine, ki nam razkriva tudi realnost življenja v Ameriki, Angliji in še drugih držav v katerih je bival. Napolnjeni s pozitivno energijo uspešno osvojenega novega znanja in novih vedenj zapuščamo učne ure. Vzpodbudno in sproščeno vzdušje v malih skupinah mi je omogočilo, da premagujem ovire samozavesti pri komuniciranju v tujem jeziku. Veselim se in komaj čakam, da bomo lahko v tujem jeziku delili različna mnenja in ustvarili razgibane pogovore. Priporočam obisk jezikovne šole, ki se prilagodi posamezniku in ima za cilj, da učenci trajno osvojijo znanje. 
Stanka Mikl,
KPMG poslovno svetovanje d.o.o. 

 

Odločitev za učenje francoskega jezika me je pripeljala do jezikovne šole Zlati hrček Thea Karoumenosa, ki pa sploh ni običajna šola. Njegov neobičajen pristop, prilagojen učencu, mešanje stilov, vzbujanje motivacije in povsem svoj, a zelo domišljen pedagoški način te nevede vodi do osvajanja novega znanja, pa naj bo še tako zahtevno. Nič učenja lekcij in ponavljanja nesmiselnih stavkov, pač pa aktivno iskanje novega in utrjevanje usvojenega znanja! Z veseljem se že dve leti srečujem s francoščino! 
Lp,
Darja Potočan


'Začeli smo z žabo, nožem, ptičem, jagodo in lisico. Pred dvema letoma. Theo je takrat povedal, kako in kdaj in na kakšen način bomo napredovali. In, imel je prav. Nisem verjela, da lahko osvojim toliko francoščine v tem času, s premalo svojega truda, priznam. Posebna metoda učenja je očitno uspešna, ker danes osvajamo kompleksne slovnične strukture, ki…. Uf… Niso tako enostavne. A francoščina je prekrasen jezik in Theo je poseben učitelj. Učil vas bo skoraj 'kadarkoli'. Takšno prilagodljivost danes težko najdeš. 'Zlatega hrčka' priporočam vsem, ki vas mika učenje tujega jezika na 'nešolski način'. 
Se vidimo, lp Vesna
Vesna Danilovič Novak
Redaktor / Moderator
Radio Si