Zlati Hrček je nekoliko drugačna ustvarjalna alternativa jezikovna šola, ki deluje v Mariboru od septembra 2013. Ponujamo vam široko paleto jezikovnih tečajev, vključno z angleščino, španščino, nemščino in francoskim jezikom. Naše metode se uporabljajo v različnih okoljih oz. oblikah, kot so jezikovne delavnice za otroke, individualno učenje in skupni tečaji ter kulturni programi. Večina naših storitev je na voljo preko spleta ali na kraju samem v oblikah, ki zagotavljajo presenetljive rezultate.
Zveni preveč dobro, da bi bilo res? Zato smo vedno ponudi in tudi tokrat ponujamo prvo srečanje brezplačno, da pridete in se prepričate sami!

Zlati Hrček is a little, extra-creative alternative language school operating in Maribor since September 2013. We offer a large variety of language classes, including English, Spanish, German and French.
Our methods are used in a variety of settings such as children’s language workshops, one-to-one and group classes and cultural programs. Most of our services are available as a choice of online or on-site format, all of which provide astonishing results. Sounds too good to be true? That’s why we always offer the first session for free so come and see for yourself!

Theo
Od Mediterana do Britanskega otočja in onkraj »luže«, ni ga kraja kjer Theo ni nekoč poučeval. Znašel se je v podjetjih, osnovnih in srednjih šolah, ter povsod vmes.
Po mnogih letih potovanj, projektnih in učiteljskih pustolovščin ter nepozabnih spominov na čudovite učence, ki jih je srečal na svoji poti, se je Theo odločil za novo pot.
Vse te raznolike in raznovrstne izkušnje je vložil v alternativno jezikovno šolo, ki bo, brez dvoma, utrla nove poti na področju poučevanja in usvajanja jezikov ne samo v Mariboru, temveč tudi v tujini.
Aja, pa še dve knjigi je napisal.
O poučevanju. In še slabi nista.
Katere jezike poučuje? Raje ga vrprašajte katerih ne.
Bo šlo hitreje.

 

Dušan
Ljubezen do jezika in fascinacijo z le-tem mu je po dolgih letih iskanja končno uspelo skombinirati v poklic, kjer je delo zanimivo in nagrajujoče.
Sicer učen prevajalec, pre-učen učitelj in praktični pedagog vas bo z nasmehom na obrazu in željo, da vam pomaga, v srcu sprejel v svoj razred. Torej, če vas zanimajo angleščina, nemščina ali pa slovenščina za tujce, ne bodite sramežljivi, le pokličite.

 

Tea
V žlahten nabor predavateljev se je prikradla tudi ena rožica. Pomen njenega imena varira od boginje do čaja – odvisno od jezika. No, mogoče je prav zato ljubiteljica dobrega čaja, narave, branja, umetnosti, petja in seveda jezikov. Tea vas bo v svoj razred vedno sprejela z nasmehom in vam bo pomagala odkrivati čari angleškega jezika korak za korakom.

Marko
Marko uživa, če se lahko z drugimi uči čebljati v vseh možnih jezikih.

Raul
Ob Raulovi blagozveneči italijanski duši boste pozabili, da ste v šoli.

Cvetka
Z nasmeškom vedno poskrbi za urejenost in domačnost prostorov naše šole. Je nepogrešljiv član ekipe.

TEČAJ ZA OTROKE: 40 euro na mesec
TEČAJ ZA ODRASLE: 120 euro na mesec
Stalna akcija:
120 EUR za 1 mesec
220 EUR za 2 mesca
320 EUR za 3 mesce
VETERANI UČENCI: 40 euro na mesec (dva krat mesečno)

 

Cena vključuje ddv.

Plačilo se lahko opravi z bančno nakazilom, z uporabo naslednjih podatkov:
sprejemnik: ZLATI HRČEK
KOROŠKA CESTA 61
2000 MARIBOR
banka: DELAVSKA HRANILNICA
št. računa: SI56 6100 0001 0464 416

OPOMBE
• Zlati hrček je nepridobitna organizacija. Cene tečajev pokrivajo stroške učilnice, potrebščin in umetniškega nastopa Zlatega hrčka :-). Zbrana sredstva, ki presegajo opisane stroške, namenjamo izobraževanju učiteljev pripravnikov. Več o pripravništvu lahko preberete na naši spletni strani o "KAJ JE ZLATI HRČEK?."
• Prva ura poučevanja v učilnici je brezplačna. Tako lahko neobremenjeno preizkusite naš učni program.
• Plačilo tečaja se opravlja za vsak mesec vnaprej preko računa Rok plačila je ob koncu prvega ali začetku drugega zaporednega tečaja v mesecu. Plačilo se lahko izvrši v dveh obrokih.